Poți să îți alegi mobila online!

de |

Poți să îți alegi mobila online!

New Home Concept, magazinul în care găsești tot ce dorești pentru decorarea casei are acum și varianta unde poți să îți alegi mobila online. Localizat în ERA Home Center, magazinul online promite o gamă completă de mobilier și tot ce înseamnă design interior, pentru toate gusturile.

Vestea că New Home Concept are și un magazin online este binevenită, mai ales în condițiile lipsei de timp. Este ideal pentru cei care nu au timp să se deplaseze până în ERA, sau vor să vadă pe îndelete și de mai multe ori un anumit produs. Astfel, nu mai trebuie să vă faceți griji că nu ați reușit să vedeți întreaga ofertă a magazinului.

 

Partea cea mai bună însă, nu v-am spus-o. Aceasta constă în faptul că New Home Concept are primul magazin online care are prețuri negociabile!

Pe site vor apărea constant produse noi, pentru ca tu să ai de unde alege. Iar aceste vor fi cât mai diverse, fără însă a face rabat de la calitatea cu care New Home Concept v-a obișnuit până acum.

Vizitând site-ul veți găsi numeroase idei despre cum pot fi aranjate dormitoare, birouri, sau camere de zi. De asemenea, vei găsi și inspirație pentru decorațiunile interioare și alte detalii care vor completa spiritul personalizat al casei tale.

Transportul și montajul este gratuit în oraș, iar în țară se garantează doar transport gratuit pe raza de acoperire a Fan Curier.

 

Date de contact

Adresă: Calea Aradului, numărul 62, Era Shopping Park

Telefon: 0757 647 980 / 0747 813 736

E-mail: [email protected]

Web: www.newhomeconcept.ro