Pensiunea Noblesse – locul în care te simți ca acasă

de |

Pensiunea Noblesse – locul în care te simți ca acasă

Pensiunea Noblesse este situată la 9 kilometri de Oradea, stațiunea Băile Felix poate fi oricând o destinație de vacanță pentru tine și familia ta.

Indiferent că îți dorești să te bucuri de efectele benefice a apei termale sau pur și simplu cauți o oază de relaxare, stațiunea bihoreană oferă soluții de distracție pentru toți, indiferent de vârstă.

În plin sezon este dificil să te hotărăști unde să te cazezi, iar noi venim în ajutorul tău. Recomandarea noastră este Pensiunea Noblesse. Profesionalismul personalului, amabilitatea celor care stau la dispoziția ta și camerele confortabile fac ca șederea fiecărui oaspete să se transforme într-o experiență deosebită.

Pensiunea dispune de 14 camere și 4 apartamente, dotate cu aer conditionat, balcon, televizoare LCD, cablu tv, internet wireless, minibar. Puteți opta pentru pat matrimonial, paturi separate, pat matrimonial plus canapea extensibilă, toate camerele și apartamentele având baie proprie (cabină de duș sau cadă). Apartamentele au dormitor și camera de zi și sunt prevăzute cu pat matrimonial, respectiv canapea extensibilă.

Cei care aleg stațiunea Băile Felix ca destinație de vacanță sunt invitați să descopere și numeroasele puncte de atracție ale orașului Oradea, care impresionează atât prin arhitectura unică în țară, cât și prin atmosfera occidentală a urbei de pe Crișul Repede.

Date de contact: Website:

Telefon : +40 359 458 254

Fax : +40 359 458 253

Mobil : +40 744 573 707 Mail : [email protected]