Metabolic Balance, pentru o viață sănătoasă

de |

Metabolic Balance, pentru o viață sănătoasă.

Mulți dintre noi au încercat diferite diete  de la prieteni, sau de pe internet, pentru a ajunge la numărul de kilograme dorit. Unele diete însă nu funcționează, iar cele care totuși funcționează, sunt în detrimentul sănătății noastre. Cea mai bună metodă pentru a slăbi frumos și sănătos ne-o recomandă nutriționistul Ramona Tomuța, care lucrează cu programul Metabolic Balance.

Aceasta are peste 9 ani experiență în domeniul alimentației, fiind absolventă a Masterului Științele Nutriției din cadrul Universității Babes-Bolyai Cluj Napoca și a Facultății de Inginerie, specializarea Tehnologia și Controlul Calității Produselor Alimentare, Universitatea Aurel Vlaicu Arad.

Programul de nutriție Metabolic Balance, te ajută să slăbești într-un mod care nu îți afectează sănătatea. Acesta constă în 4 pași simpli.

Primul pas fiind Investigația BIA cu ajutorul căreia se poate determina compoziţia corporală şi vârsta metabolică. Al doilea pas sunt analizele de sânge. Pe baza acestor analize de sânge se determinăm exact alimentele de care corpul are nevoie pentru a fi reechilibrat metabolic, care pot ajuta persoana în cauză să slăbească sau să își regleze geutatea.

Cel de-al treilea pas este planul de alimentație personalizat al fiecărei persoane. Planul este în concordanță cu detaliile obținute prin analizele complete, și informații  despre sănătatea pacientului. Un aspect important îl constituie faptul că participanții beneficiază de asistența unui consilier acreditat Metabolic Balance. Acesta îi ajută să facă trecerea la noul stil de viaţă, într-un mod controlat şi cât mai eficient. Ultimul pas îl reprezintă evaluarea rezultatelor obținute după planul urmat.

Metabolic Balance este un program eficient care ajută oamenii care se confruntă cu diferite probleme de sănătate. Probleme precum: obezitate, balonare, hipertensiune arterială, diabet, diabet zaharat, dislipidemie, ovar polichistic, infertilitate, reumatism, oboseală cronică, osteoporoză, alergii, probleme dermatologice.  O nutriție corectă vă va ajuta și dacă suferiți de depresii, tulburări de somn, sau dacă doriti să aveţi mai multă vitalitate.

Pentru persoanele cărora li se pare dificil să încerce singure acest program, Ramona Tomuța a înființat un grup terapeutic de suport, pentru un stil de viață mai sănătos.  Grupul vine în ajutorul celor care vor fie să slăbească, sau doar să ducă un mod de viață mai echilibrat.

 

Beneficii:

  • O motivație mai puternică pentru a fi mai sănătos.
  • Sfaturile specialiștilor. Vei beneficia de consultanță din partea psihologului psihoterapeut Alina Decsei – Radu, psihologului clinician Ioana Corina Tomciani și din partea dr. Dr. Sanda Bortiș, consilier Metabolic Balance.
  • Adoptarea cu ușurință a unor obiceiuri sănătoase care te vor ajuta pentru tot restul vieții

Grupul de suport te poate ajuta, iar astfel nu vei mai simți că ești singur în lupta cu kilogramele. O întreagă echipă va fi alături de tine, pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.

Dacă îți dorești să faci acum o schimbare reală în modul tău de viață, nu ezita să apelezi la Ramona Tomuța pentru programul Metabolic Balance.

 

Detalii și programări :

 www.plandealimentatie.ro

 Telefon: 0743 898791 – Ramona Tomuța

 Cabinet de nutriție: 

Str. Iuliu Maniu, nr.52, Oradea