Iute, cald și gustos – numai bun pentru sezonul răcoros

de |

Frigul a câștigat teren, hainele groase se așează și ele „rânduri, rânduri” peste noi pentru a ne încălzi, iar supele clade, iuți și gustoase de la Suppa Bar sunt numai bune pentru a ne ajuta să trecem „neatinși” de gerul și urmările neplăcute ale sezonului rece.

Iar pentru că se apropie sărbătorile, vă anunțăm că și la Suppa Bar va exista o mică pauză de odihnă, în perioada 23 decembrie – 4 ianuarie, timp în care bucătarii își vor reîntregi forțele pentru ca odată cu noul an să poată oferi din nou sănătate și gust bun supelor preparate de aceștia.

Și da, după cum ne-am obișnuit deja, la Suppa Bar vom fi serviți zilnic cu alte cinci tipuri de supe: cu carne, vegetariane, vegane și crud vegane – cele din urmă fiind încălzite la maxim 40 de grade.

Suppa Bar Oradea

Anul 2017 va aduce cu sine din nou clubul de gătit lunar Veganish – concept național – care va îmbrățișa, în special, tema DETOX și va fi susținut de către Teodora Czentye. De asemenea, săptămânal vor avea loc cursuri de gătit tot alături de Teodora – autodidact excelent care le oferă celor înscriși șansa de a intra într-o comunitate care împărtășește aceleași interese, mai ales când vine vorba de gătitul sănătos și gustos. Pentru mai multe informații, sunați la 0751 799 692.

Iar pentru că nu se cade să mănânci fără a avea posibilitatea de a te bucura de un suc, o cafea și/sau un desert, Suppa Bar pune la dispoziția clienților: sucul natural Strop de Viu, cafeaua Segafredo și dulciurile crud vegane preparate de oameni pregătiți pentru acest tip de bucătărie.

suppa-bar-1

Vestea bună pentru cei care vor să comande de la Suppa Bar și se află într-o zonă centrală a orașului este că pentru doar 1 leu supa aleasă va ajunge în locația cerută. Transportul folosit pentru livrarea comenzii este bicicleta.

suppa_bar_oradea-7

P.s. Dacă vrei să organizezi petreceri elegante, o poți face la Suppa Bar. Bucătarul vine „la pachet” indiferent dacă optezi pentru o petrecere cu clasică sau cu preparate crud vegane.

P.P.S. Bineînțeles, există și o reducere pentru deținătorii TOP CITY CARD-ului.

Date de contact – Suppa Bar Oradea

Adresă: Strada Ady Endre, numărul 2, fața dinspre Criș
Telefon: 0721 707 478
Facebook: Suppa Bar – Oradea
Program: L – V între 12:00 și 18:00