Include blugii în ţinute moderne şi sofisticate

de |

Include blugii în ţinute moderne şi sofisticate

Noile tendinţe în materie de outfit feminin, aduc foarte multă varietate şi culoare, texturi dintre cele mai inedite, combinaţii stilistice surprinzătoare şi de o accesorizare îndrăzneaţă. Indiferent de cadru sau de preferinţele stilistice, se poate recurge la unele dintre cele mai îndrăzneţe împletiri între culori, texturi şi croieli. Moda feminină dobândeşte astfel un plus de personalitate şi unicitate, permiţându-ţi să îţi creezi cel mai original şi inedit look.

Blugii, între practic şi sofisticat

Pantalonii din denim nu mai lipsesc astăzi din niciun dressing feminin, putând fi incluşi atât în ţinutele urbane, cât şi în cele casual sau chiar formale. Varietatea mare de modele, croieli, nuanţe şi abordări stilistice, fac din categoria blugi dama una dintre cele mai apreciate de doamnele şi domnişoarele care doresc să îşi conceapă ţinute moderne, unice, sofisticate, dar şi practice. Tocmai combinaţia dintre textura confortabilă şi plăcută, cu diferite variante de design şi accesorizări, fac din blugii de damă must have-ul oricărui sezon.

Când îţi îmbraci blugii preferaţi?

Practică și plăcută, țesătura din denim se va integra perfect în orice context coloristic, iar varietatea de croieli şi forme disponibilă în categoria de blugi, este un alt atu care transformă jeanșii în vedete ale stilurilor casual și urban. Îţi poţi purta blugii preferaţi, atunci când ieşi în oraş, când eşti la birou, dacă porneşti într-o călătorie sau atunci când ieşi seara în club sau ţi-ai stabilit o întâlnire romantică. Textura plăcută şi abordările stilistice inovative, fac din comozii blugi elementul vestimentar care va da o nota distinctă outfit-ului tău, alături de alte piese vestimentare, dar şi de încălţăminte. Ţinutele în care sunt incluşi blugii, pot fi accesorizate cu genţi mari, bijuterii din piele sau fibre textile, ochelari de soare cu rame inedite şi pălării cu boruri mari.

Cu ce porţi o pereche de blugi?

Blugii sunt cunoscuţi pentru versatilitatea lor, fiind materialul care poate fi combinat cu orice alt tip de textură. De la bumbac, mătase sau in, până la fâş, piele sau catifea, toate pot fi alăturate denimului, obţinând un efect stilistic foarte modern şi îndrăzneţ. Astfel, îţi vei putea crea o ţinută office lejeră, purtând o pereche de blugi drepţi, o bluză simplă din bumbac, un sacou din in şi o pereche de pantofi cu toc mic, la fel de bine putând obţine un look casual, purtând o pereche de blugi skinny, un top, pantofi cu toc înalt şi un bolero dama, o ţinută potrivită ieşirilor în club sau unui eveniment monden organizat în aer liber.

Dacă preferi abordările nonconformiste, atunci poartă-ţi perechea de blugi decupaţi, alături de o bluză vaporoasă din mătase, adaugă o pereche de botine şi nu uita de bijuteriile mari şi generoase. Blugii vor cadra foarte bine într-un outfit sportiv, astfel că pantalonii evazaţi pot fi purtaţi cu un tricou imprimat şi o pereche de teneşi, efectul vizual fiind unul plăcut, potrivit ţinutelor urbane.