Hai și tu în echipa agenției imobiliare RE/MAX Joy!

de |

Hai și tu în echipa agenției imobiliare RE/MAX Joy!

Misiunea RE/MAX Joy este să oferim clienților servicii imobiliare remarcabile. Să ne pregătim și să ne educam neîncetat. Să fim locul în care primează bucuria lucrului bine făcut.

La RE/MAX Joy investim în oameni pentru că știm ca ei duc afacerea mai departe. Pentru a oferi clienților noștri servicii de înaltă calitate, avem nevoie de cei mai buni agenți. Și știm că pentru a avea cei mai buni și pregătiți agenți, trebuie să oferim cel mai bun sistem și cele mai bune perspective. Suntem încrezători că o facem.

Căutăm oameni pasionați, cu spirit antreprenorial și care își doresc o carieră în imobiliare, persoane care doresc să își schimbe jobul, și vor să aibă mai mult timp liber. Te așteptăm cu drag joi, 5 octombrie 2017, la ora 17.00, la sediul nostru din str. Independenței, nr.24 la un eveniment despre antreprenoriat – ”Serile Carierei”.
Este important de știut care sunt valorile RE/MAX Joy. Și anume: Integritate și Caracter; Educație; Atitudine; Implicare în comunitate. Și credem cu sinceritate că o varietate de culturi, medii și experiențe contribuie la o experiență de lucru mai plăcută, în care inovația poate să prospere.
În conformitate cu angajamentul nostru față de diversitate, îmbrățișăm programe proactive de gestionare a talentelor și de mentorat. Promovăm o mentalitate care inspiră loialitatea și unde fiecare individ are libertatea de a contribui autentic. Lucrăm în mod activ pentru a atrage, dezvolta și împuternici o mulțime de talente, creând astfel un spațiu în care toți se simt apreciați, respectați și inspirați să joace un rol în dezvoltarea companiei noastre.
Vrei să-ți transformi viața profesională într-o poveste de succes? Hai și tu în echipa noastră de consilieri în imobiliare!

Date de contact

Adresă: Strada Independenței, nr 24.
Telefon: 0748934394.
Facebook.