Firma bihoreană Ecotravio, expozantă la Veganfach în Germania

de |

Firma bihoreană Ecotravio, expozantă la Veganfach în Germania.

Târgul alimentar Veganfach, a avut loc în zilele de 3 și 4 noiembrie, 2017. Acesta a fost organizat de Koelnmesse GmbH fiind cel mai mare târg de produse vegetale din Europa. La târg au fost prezente peste 113 firme expozante de profil alimentar din Europa și din afara UE și peste 6.000 de vizitatori. Cu o pondere de 26% a expozanților străini, evenimentul de viață vegană este astfel cel mai mare târg internațional vegan din Europa, încă de la prima ediție. Printre expozanți s-au numărat și cei de la Ecotravio, firma din Bihor cunoscută pentru produsele sale naturale 100%. Specializarea lor constă în prelucrarea legumelor, fructelor și ciupercilor de pădure, prin deshidratare.

Firma Ecotravio, a fost unica societate comercială din România care a participat la târgul alimentar.

Pe parcursul celor 2 zile standul lor a fost vizitat atât de persoane fizice cât și de persoane juridice interesate de produsele lor. Cele mai multe discuții purtate au fost cu privire la modul de deshidratare al fructelor și legumelor și ambalarea acestora. Persoanelor interesate li s-au oferit mostre de produse, pliante, cataloage informative cu toate produsele Ecotravio, produse ambalate cu rețete de preparare, toate acestea fiind traduse în 4 limbi de circulație internațională: română, engleză, germană și spaniolă.

Impactul prezenței Ecotravio la târgul alimentar din Germania a fost unul pozitiv, astfel în urma prezentării produselor, societatea are oportunitatea de a colabora cu potențiali clienți externi. Produsele naturale Ecotravio, sănătoase și ușor de pregătit, fără sare, coloranți sau conservanți adăugați, au primit astfel recenzii bune din celor care le-au vizitat standul.

Unde găsiți produsele lor?
Adresă: Strada Voivozi, numărul 19, sat Voivozi, comuna Popești
Telefon: +40741 284 937 (Adrian Paul Roșca)
E-mail: [email protected]
WebSite
Facebook