Fast Food McNeil – tradiţie şi gust

de |

Cunoscut de majoritatea orădenilor, Fast Food McNeil continuă să îi încânte pe clienţi cu preparatele proaspete şi gustul inconfundabil.

Pentru Oradea, Fast Food McNeil a devenit un pol al calităţii, al gustului şi al naturalului, datorită experienţei de peste 20 de ani. Meniul lor cuprinde preparate care îţi lasă gura apă, cel mai cunoscut produs fiind gyrosul. Fie că este servit la chiflă sau la farfurie, gyrosul McNeil poate fi oricând o alegere pentru cei care sunt în continuă mişcare sau vor doar o mică pauză. Carnea preparată cu atenţie, legumele atent alese pentru gustul lor, sosul tartar marcă proprie, toate se contopesc cu delicateţe în chifla pufoasă. Acest produs se poate comanda şi fără carne, pentru vegetarieni.

Alături de gyrosul McNeil regăsim şi burgerul care, asemenea tuturor produselor, se încadrează perfect în peisajul urban. Gustul cărnii te răpeşte din rutina zilnică, în timp ce salata şi chifla completează acest tabloul culinar.

Cheesburger, aripioare picante, cârnăciori, cașcaval pane, cartofi prăjiți și multe alte bunătăți pot fi comandate din cele patru locaţii la orice oră deoarece programul este non-stop. Cel de-al patrulea fast food McNeil și-a deschis porțile pe strada Nufărului, la începutul lunii iunie. Dacă ţi-e poftă de o mâncare fast food gustoasă şi săţioasă, dar nu ai timp să mergi la unul dintre Fast Food-urile McNeil, preparatele pot fi livrare şi la domiciliu.

Unde îi găsești?

McNeil Rogerius – str. Corneliu Coposu, nr. 16

McNeil Centru – str. Republicii, nr. 31 (vis a vis de Evidența Populației)

McNeil Băile Felix – str. Primaverii (pe platou comercial)

McNeil Nufărul – str. Nufărului, nr. 50