Curățenie eficientă la cel mai accesibil preț

de |

Curățenie cu maxim de eficiență la cel mai accesibil preț.

Incontestabila dovada a vieții cotidiene aglomerate este cu siguranță, curățenia! Munciți continuu, sunteți într-o permanentă mișcare și de cele mai multe ori acordați mai putin timp igienei spațiului în care vă petreceți timpul. De astăzi, nu vă mai gândiți la schimbarea stilului de viață, deoarece Pro Smart Cleaning este firma de curățenie care se pune în slujba dumneavoastră cu cele mai bune servicii.

Datorită experienței în domeniul curățeniei putem asigura un maxim de eficiență în cel mai scurt timp și la un preț bun. Sigur veți fi mulțumiți pentru că scopul nostru este o colaborare pe termen lung. Folosim atât soluții cât și echipamente de calitate. Garantam cu personalul nostru și mizam pe încrederea clientului.

Firma noastră își desfășoară activitatea pe baza unor valori principale printre care se afla onestitatea și responsabilitatea. Membrii echipei noastre se implica total în acest proces, aceștia venind înaintea prestării serviciilor pentru a putea evalua spațiul care va fi curățat.

Serviciile pot fi la cerere sau pe baza de abonament. Oferim servicii cu aparatură și soluții profesionale. Aceste servicii de curățenie includ: spălarea geamurilor, ușilor, tablourilor, lustrelor etc., îndepărtarea prafului, aspirarea pardoselilor și mochetelor, spălarea și igienizarea băilor, bucătăriilor, spălarea gresiei și faianței, tratarea parchetului, odorizarea și aerisirea încăperilor.

Nu ezita sa ne contactezi pentru detalii sau pentru cereri de oferte la 0756.843.587 sau pe e-mail [email protected]