Cum ne relaxăm în Oradea după o zi de lucru?

de |

Oradea este un oraș minunat, care prosperă atât economic cât și cultural. Această prosperitate se datorează în principal locuitorilor ei harnici și muncitori. Însă câteva clipe de relaxare după o zi de muncă, nu strică nimănui.

În cazul în care ești un iubitor al teatrului, te sfătuim să vizionezi spectacolele ce se joacă de Teatrul „Regina Maria” și Trupa Arcadia. Sau poți participa la spectacole de teatru și improvizație în spații spacial amenajate cum ar fi Kosher sau Urban Place. În cazul în care teatrul nu te pasionează, recomandările noastre sunt serile de joi cu muzică simfonică/clasică din cadrul Filarmonicii De Stat.

Poate pentru tine relaxarea nu înseamnă neapărat artă, iar destinderea după o zi grea o dezvolți în jurul prietenilor și a familiei. În acest caz îți sugerăm activitățile din zona centrală a orașului și pietonala. Acestea fiind pline de divertisment, fiecare cu farmecul său în care vei uita repede de toate problemele vieții cotidiene. Unele dintre cele mai frecventate localuri sunt cele care pun la dispoziția clientului board games-uri sau jocuri de societate. Saloane R&R de pe Republicii și Cetate sunt de asemenea locuri unde îți sunt puse la dispoziție diverse jocuri cât și o multitudine de cărți care să-ți umple calitativ timpul.

O simplă plimbare pe malul Crișului Repede sau vizita unei zone panoramice poate reprezenta oportunitatea perfectă de relaxare, aceste experiențe liniștind chiar și cele mai agitate minți prin frumusețea pe care orașul o afișează.

 

Articol redactat de Paul Doboș