Concertul celor trei purceluși

de |

Trei purceluși au urcat pe scena amplasată în Sinagoga Neologă Sion pentru a „grohăi” armonios.

Fiind mereu atenți ca simțul umorului să învăluie toată sala de concerte, cei prezenți, la rândul lor, au dat curs invitației, s-au simțit bine, au râs și abia abia s-au abținut să nu se ridice în picioare și să danseze pe sunetele scoase de cei trei purceluși.

Sâmbătă, 4 iunie 2016 – atunci a avut loc sărbătoarea deosebită (inaugurată de Ada Milea, Anca Hanu și Bobo Burlăceanu), intitulată: Ziua Copiilor Adulți.

„Concert în 3” sau „Concertul celor trei purceluși” … indiferent cum l-ați intitula, rezultatul a fost același: muzica de bună calitate, vocile cristaline și foarte colorate ale artiștilor, momentele presărate cu multe glume, prezența unui public receptiv și aplauzele furtunoase de la finalul concertului au făcut ca seara de 4 iunie să fie o adevărată reușită.

Mulțumim Ada Milea, Anca Hanu, Bobo Burlăceanu (și Cristi Rigman, chiar de nu a fost prezent) pentru sinceritate, modestie și amuzament …toate strecurate în concertul de la Sinagoga Neologă Sion. Sperăm să reveniți cât de curând în formula completă!

Fotografii realizate de Tudor Vâșcan