Ce faci dacă ţi se strică maşina în mijlocul drumului?

de |

Ce faci dacă ţi se strică maşina în mijlocul drumului?

Aproape toți șoferii au trecut prin momente neplăcute cu autovehiculul lor. Uneori poate nu au reușit să pornească motorul mașinii, sau au întâmpinat alte probleme tehnice. Dar de departe cea mai mare temere a unui şofer este să rămână cu mașina departe de casă. Şi totuși, ce faci dacă ţi se strică mașina în mijlocul drumului?

În primul rând este foarte important să rămâi calm, stresul doar va agrava situația. Apoi, încearcă să tragi pe dreapta. Într-un trafic aglomerat poate fi destul de greu să faci acest lucru, totuși încearcă să manevrezi automobilul în asa fel încât să nu creezi evenimente neplăcute pentru 

Următorul pas ar fi să pornești luminile de avarie. Îți vor fi de ajutor pentru a semnaliza celorlați participanți la trafic ca ai probleme. Dacă se poate, folosește ce a mai rămas din viteza mașinii pentru a opri într-o zonă cât mai sigură. Dacă nici acest lucru nu e posibil, pornește avariile și încearcă să avertizezi ceilalți șoferi că te afli în staționare şi nu poți muta mașina.

După ce te-ai asigurat de aceste lucruri de mai sus, apelează numărul de telefon 0740 170 724, şi contactează-l pe Adi Ardeleanu pentru cele mai bune servicii de tractare auto în Bihor şi Oradea.

Serviciile de tractări auto intern și internațional sunt efectuate cu un autoturism 4X4, Hyundai Santa Fe cu platformă, și are 4 locuri disponibile pe lângă cel al șoferului. Astfel, vor putea fi transportați și pasagerii din mașină, în cazul în care nu sunteţi singur când se întâmplă asemenea incidente.

Seriviciile de tractare auto ale lui Adi Ardeleanu sunt disponibile non stop, şi chiar în condiţii meteo grele. Apelaţi cu încredere!

Date de contact:

Facebook: Adi Ardeleanu

Telefon: 0740 170 724