Casă / Vilă cu 8 camere în zona Calea Clujului – RE/MAX JOY

de |

Casă / Vilă cu 8 camere în zona Calea Clujului – RE/MAX JOY

EXCLUSIVITATE! Comision 0% la cumpărare! RE/MAX JOY vă oferă la vânzare o vilă cu 8 camere, o casă deosebita situată pe strada Avântului, o stradă liniștită, cu puțin trafic și cu o priveliște deosebită. Casa frumoasă și compactă la exterior, dar spațioasă și plină de lumină la interior, este situată pe un teren de 620 mp, are suprafața utilă de 221 mp. cu posibilitatea de mansardare. Privită din spațiul public, casa se evidențiază printr-un design aparte, foarte plăcut ochiului. Rafinamentul și liniile impecabile sunt rezultatul unei atenții deosebite acordată detaliilor arhitecturale.

Spațiul de zi are o compartimentare funcțională, oferind calitate vieții și un sentiment de relaxare și confort. Aici se află un antreu de primire, bucătăria , un living spațios , șapte dormitoare, trei băi, o debara perfectă pentru depozitare, casa scării și o terasă.

În curte se află un garaj spațios și o încăpere pentru deschiderea unui cabinet medical, sau birouri, aceste spații fiind foarte utile pentru orice casă. Terenul aferent este împărțit intre curte și gradină, cărora li s-a acordat aceeași atenție deosebită.
Oferta se adresează celor care își doresc o casă cu multă personalitate, într-o zonă bună și liniștita a orașului!

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să sunați la nr de tel.:  0749293129
Mai multe informații.