Blugii pentru copii, must have-ul fiecărui sezon

de |

Blugii pentru copii, must have-ul fiecărui sezon

Denimul este acea textură care şi-a demonstrat calităţile de-a lungul timpului, transformându-se dintr-un material folosit exclusiv la crearea uniformelor de lucru, într-unul utilizat în conceperea unora dintre cele mai variate şi interesante piese vestimentare: pantaloni, veste, geci, fuste, rochii, salopete și multe altele. De la bebeluși și copii până elevi și adolescenți, toţii poartă cu mare plăcere pantaloni, veste sau jachete din blugi.

Blugii pentru copii, practici, confortabili şi moderni

Faptul că denimul este o textură foarte rezistentă, comodă şi practică, îl recomandă în vestimentaţia copiilor. Toţi ne dorim pentru cei mici haine durabile, confortabile, dar şi moderne, astfel că modelele de blugi copii îndeplinesc dorinţele în materie de outfituri de zi, mai cu seamă că vin în întâmpinarea celor mici cu o diversitate de croieli, culori, accesorii şi detalii moderne. Uşor de întreţinut şi foarte simplu de îmbrăcat şi asortat, pantalonii din blugi îşi vor găsi cu mare rapiditate loc în look-ul micilor năzdrăvani, conferindu-le un aer degajat şi lejer.

Pantalonii, piesa centrală a ţinutelor băieţeşti

Evident, piesa centrală a outfiturilor băieţeşti o constituie perechea de pantaloni. Categoria pantaloni baieti oferă fiecăruia dintre micii năzdrăvani posibilitatea de a purta modelul preferat şi potrivit oricărui context.

Pentru ţinutele destinate distracţiei în aer liber sau orelor de educaţie fizică, băieţii vor opta pentru pantaloni de trening comozi, practici şi funcţionali. Dacă vrei să se bucure de o ţinută de școală impecabilă, poți alege pentru garderoba copilului o pereche de pantaloni din stofă. Aceștia pot și purtaţi împreună cu o cămaşă şi o jachetă.

Pentru un look urban, destinat plimbărilor sau petrecerilor în aer liber, blugii rămân articolele preferate. Purtaţi cu un hanorac imprimat şi un tricou simplu, jeanșii își dovedesc întotdeauna funcționalitatea. În sezonul estival, blugii scurți sau trei-sferturi devin preferaţii tuturor, combinați cu tricouri şi maieuri, accesorizaţi cu pălării sau şepcuţe vor asigura libertate de mișcare și vor crea ținute vesele pe care copii le vor îndrăgi.

Blugii sunt practici și își arată caracteristicile deosebite chiar şi în cazul celor mici, primii paşi putând fi făcuţi mai uşor într-o pereche de blugi lejeri. Prevăzuți cu sisteme de inchidere cu capse în zona picioarelor, aceste modele pot fi ușor îmbrăcate fără a crea disconfort copilașilor. Dealtfel sunt ideali atunci când este nevoie de multă libertate de mişcare.

Blugii în outfiturile celor mici

Varietatea cromatică şi croielile numeroase ale modelelor de blugi pentru copii te vor ajuta să achiziționezi rapid perechea care se va potrivi oricărui context. Astfel, poți alege să îi îmbraci în blugi pe cei mici, atunci când aceștia merg la şcoală, ies la joacă sau merg la cinema. 

De asemenea, fiind piese foarte versatile, vor putea fi incluși în ţinutele casual pentru copii, creând outfituri ideale pentru petreceri și timp liber. Pot fi purtați alături de bluze colorate, de cămăși cu imprimeuri sau cu pulovere moderne. Sunt articole cheie pentru sezoanele de tranziție și, nu numai, şi permit combinări inspirate alături de geci, paltoane, pelerine de ploaie sau vestuţe din fâş.