Apartament cu 3 camere în zona Nufarul – RE/MAX JOY

de |

Apartament cu 3 camere în zona Nufarul – RE/MAX JOY

RE/MAX JOY oferă spre vânzare in Exclusivitate un apartament cu 3 camere, de lux, in Cartierul Prima din zona Nufărul, într-un imobil nou, finalizat in anul 2009. Apartamentul este situat la etajul 6/8, cu o suprafață generoasă de 86 mp,iar utili 63 și două terase de 4,14 mp. Finisajele superioare și întreaga amenajare a acestuia îl plasează în topul locuințelor din aceasta zonă.

Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat și are următoarea compartimentare: 1 living, 1 bucătărie, 2 dormitoare din care unul matrimonial, cu două băi, dintre care 1 baie de serviciu, 1 hol și două balcoane. Apartamentul este dotat cu geamuri termopan cu tâmplărie din PVC, ușă metalică și este racordat la centrală de imobil, iar finisajele sunt ultramoderne (parchet, faianță și gresie), iar mobilierul este personalizat.

Zona oferă accesul ușor la mijloacele de transport în comun, supermarketuri, bănci și alte puncte de interes.  Aici veți găsi mai mult decât un spațiu confortabil de locuit, veți descoperi luxul de a locui într-un cartier rezidențial liniștit.

Pentru a vă bucura de experiența întâlnirii cu această minunată proprietate, sunteți invitați la vizionare!

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să sunați la nr de tel.:  0749293129
Mai multe informații.