Amparcat.ro – o soluție împotriva stresului

de |

Simplu, gratuit și la îndemâna tuturor. Despre ce este vorba? Despre aplicația prin intermediul căreia se urmăresc trei lucruri principale și anume: să îți salveze timpul, banii și nervii.

Amparcat.ro este o alternativă eficientă atunci când vine vorba de parcatul mașinii. De ce eficientă? Deoarece nu mai este nevoie să cauți un automat pentru a cumpăra un tichet, nu mai trebuie să porți mereu mărunțiș în portmoneu pentru a putea achita locul de parcare și nu mai este necesar să te grăbești cu gândul că îți expiră timpul înainte de a fi pasibil de amendă. Rezultă o grijă în minus.

Așa că, datorită acestei aplicații te vei bucura de: posibilitatea de a parca liniștit, de a vedea cât costă ora de parcare în zona în care te afli și de a prelungi timpul de oriunde atunci când este nevoie, strada va fi detectată automat și nu va mai exista riscul de a uita unde ți-ai lăsat mașina.

Cum funcționează? Descarci aplicația, îți adaugi cardul doar la prima plată și achiți parcările următoare instant.

Amparcat.ro este un concept născut întocmai din frustrările aduse de un lucru care nu ar trebui, într-o lume normală, să dea prea mari bătăi de cap. Astfel, din dorința de a simplifica lucrurile, acolo unde este cazul, posibilitățile tehnologiei au fost explorate. Cu ajutorul acestei aplicații mobile poți plăti parcarea în doi timpi și trei mișcări, fiind compatibilă atât cu AppStore, cât și cu GooglePlay.

Aceasta este o aplicație creată de echipa tapptitude, un studio de mobile a cărui scop este de a construi produse care ajută la rezolvarea nevoilor importante ale omului contemporan.

În concluzie:
Parchează. Plătește. Zâmbește.

Date de contact – amparcat

Telefon: 0 743 142 383
E-mail: [email protected]