Acum poți susține examenul IELTS în Oradea, la Babel Trad Center!

de |

Acum poți susține examenul IELTS în Oradea, la Babel Trad Center!

Din toamna aceasta poți susține examenul IELTS în Oradea, la centrul de limbi străine BABEL TRAD. După multe eforturi de a organiza IELTS-ul și în Oradea, echipa Babel Trad a reușit! Candidații interesați să susțină examenul IELTS se pot înscrie  pentru examenul din data de 10 Ianuarie (data limita de înscriere 15 Decembrie).

Trebuie însă menționat și faptul că pentru organizarea unei sesiuni de examinare este nevoie de un număr minim de 20 de persoane, pentru modulele Academic și General împreună. După cum am mai scris și in articolele anterioare, IELTS-ul se structurează în modul Academic și General. Care este diferența dintre cele două? IELTS General este în primul destinat pentru persoanele care doresc sa se angajeze în străinătate, iar IELTS Academic se adresează persoanelor care merg să studieze în străinătate.

Mai multe informații legate de înscriere și structura examenului găsiți la: www.britishcouncil.ro/

Centrul Babel Trad organizează totodată de 2 ori pe ani, primăvara și toamnă, pretestări oficiale gratuite. Cei interesați se pot înscrie în limita locurilor disponibile la o testare gratuită oferită din partea centrului. Scopul acestei testări este de a arăta persoanelor care vor să susțină examenul structura acestuia și punctajul pe care aceștia l-ar putea obține la un examen oficial. În afara acestor două sesiuni anuale care au loc la date anunțate, persoanele doritoare, la solicitare, pot să susțină la centrul Babel, o pretestare contra cost. Este necesară doar o programare cu câteva zile înainte.

Câteva cuvinte despre examenul IELTS în Oradea, ne spune coordonatorul Babel Trad Center, Anca Cheța:

„Din experiența noastră, pot să spun că examenul nu este unul foarte ușor. Prin urmare, le recomand persoanelor care se hotărăsc să-l susțină și știu că au nevoie de acest certificat, să se înscrie la o pretestare pentru stabilirea nivelului inițial, urmând ca apoi să se înscrie la cursuri de pregătire. De foarte multe ori este greu pentru cursanți să se autoevalueze în mod obiectiv, de aceea au nevoie de îndrumare din parte unor profesori cu experiență în pregătirea pentru IELTS. Profesorii noștri le pun la dispoziție toate materialele necesare în vederea atingerii punctajului dorit.

Cursurile noastre sunt împărțite pe module de două sau trei luni, cu o frecvență de o dată sau de două ori pe săptămână. Există însă și varianta de curs intensiv de o lună, în funcție de timpul disponibil al candidatului, de cunoștințele sale și de data la care acesta trebuie să susțină examenul.”

Babel Trad Center te așteaptă cu drag să susții examenul IELTS în Oradea, iar înscrierile se fac aici: babeltradcenter.ro/inscrieri. Pe lângă aceste examene la Babel Trad poți urma cursuri de diferite limbi străine.

Pentru mai multe detalii:

Adresa: Oradea, George Enescu nr 22
Telefon: 0729 155 088
babeltradcenter.ro
Facebook: Babel Trad Language Center