Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Wok'N Roll Oradea

Wok’N Roll Oradea, preparate cu specific asiatic fusion.

Wok’N Roll Oradea este restaurantul care aduce şi orădenilor renumitele preparate wok. Totul se bazează pe ingrediente de calitate, cât mai naturale. Acest restaurant cu specific wok este situat sub pasajul Vulturul Negru, în centrul Oradiei, cea mai vizitată zonă atât de locuitori cât şi de turişti. Bucurați-vă de o masă, proaspătă și delicioasă în centrul orașului.

Wok'N Roll Oradea

Restaurantul orădean pregăteşte cele mai suculente rețete pe bază de carne sau vegetariene pentru toate gusturile! Cei de la Wok’N Roll Oradea ştiu că gurmanzii din toată lumea sunt atraşi de farfuriile pline de culoare, savoare şi sănătate din bucătăria asiatică.

Aceste aspecte, alături de metoda cu adevărat spectaculoasă a mânuirii wok-ului, i-au fascinat şi pe ei. Acesta este motivul pentru care au ales să împărtăşească o experienţă culinară unică, în care vechiul şi noul se îmbină armonios într-o fantezie încântătoare a aromelor.

Wok'N Roll Oradea

Mâncărurile sunt pregătite în faţa clienţilor, într-un spectacol de flăcări care asigură clienţilor mai mult decât o masă obişnuită,  oferindu-le acestora ocazia de a se bucura de o plăcută experienţă a papilelor gustative dar şi a ochilor.

Printre preparatele pe care le veti gasi la restaurantul de sub Pasajul Vulturul Negru vor fi atât mâncăruri specifice zonei din Asia, precum wok’n noodles,  sau wok’n rice, dar şi preparate fusion: burrito cu humus, penne wok’n roll, sau quesadilla.

Wok'N Roll Oradea

Supele creme constituie o parte importantă a meniului, şi sunt pregătite cu multp grijă din ingrediente proaspete. Pentru cei care sunt atenţi la greutate, Wok’N Roll Oradea are şi o gamă de salate. Carnea este de două tipuri: de vită şi de pui.

Unul dintre ingredientele de mare importanţă culinară îl constituie ciupercile Shiitake. Shiitake este cea mai cultivată ciupercă medicinală din lume, fiind foarte apreciată chiar şi pentru gustul său, în gastronomia japoneză. Ciupercile întăresc sistemul imunitar şi, recent, s-a descoperit că ne protejează împotriva bolilor de inimă. Prăjiturile cu răvaş, Fortune Cookies, vă aşteaptă să vă încercaţi norocul, şi să vă bucuraţi de un desert specific asiatic.

Locaţia restaurantului este unică şi îmbie clienţii la o evadare din senzaţia de urban.

Wok'N Roll Oradea

Pentru cei care nu au timp să se se deplaseze pentru a savura deosebitele preparate din bucătăria wok and fusion, trebuie să ştiţi că Wok’N Roll Oradea face şi livrări. Puteţi face comenzi la numărul de telefon sau prin aplicaţia Hip Menu.
Sunteţi aşteptaţi să savuraţi preparate unice în Oradea!

Wok'N Roll Oradea

Date de contact:

Piața Unirii nr. 2-4, sub Pasajul Vulturul Negru, lângă Black Eagle Oradea
Telefon: 0371 134 231
Site: http://www.wokandroll.ro/
Facebook: Wok’N Roll Oradea

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie