Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant The HUB

Restaurant The HUB

Restaurant The HUB are onoarea să vă invite la masă într-un cadru deosebit, pregătind pentru fiecare o gamă variată de băuturi precum: whiskey și coniacuri meșteșugite de barmanii Ramada; sortimente de cafea atent măcinate proaspăt din cele mai de soi boabe Arabica. Satisfacerea papilelor gustative în cadrul restaurantului The HUB este redată prin nou meniul al descoperiri gustului de tapas spaniol și al salatelor mediteraneene, precum și al mâncărurilor vestite internațional.

Steak-urile din vită maturată în casă amprentează principala atracție prin forma originală a simfoniei de arome. The HUB oferă o listă de vinuri selectată cu precizie, din cele româneșți și internaționale,astfel încât să fie compatibilă cu fiecare deliciu gastronomic. Completarea armonioasă a cinei este oferită cu deserturi pregătite în casă, perfecte pentru o întâlnire romantică sau de afaceri. Întreaga echipă Ramada vă stă la dispoziție pentru o vizită excelentă în restaurantul internațional The HUB și vă urează:Poftă bună!

The HUB vă invită să serviți micul dejun, prânzul sau cina:
Mic dejun: între 07:00 – 11:00
Business lunch (luni-vineri): între 12:00 – 15:00
Meniu gourmet A la Carte: între 11:00 – 23:00
Dry Aged Beef: între 11:00 – 23:00

Băuturi servite până târziu!
Adresa: Calea Aradului, nr.9
Telefon: 0359 403 333
Mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/thehuboradea/
Website: www.ramadaoradea.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie