Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Taco Fresh

Taco Fresh

Taco Fresh este un concept nou prin care se promovează o alternativă sănătoasă la mâncarea de tip fast-food. Mâncarea este servită rapid, dar ingredientele folosite sunt alese și pregătite cu grijă înainte, pentru a asigura o calitate a produselor care urmează să fie consumate.

Restaurantul oferă un meniu autentic cu preparate tradiționale mexicane precum burrito, taco, guacamole. Aceste preparate compuse cu pasiune de către echipa restaurantului garantează clienților o explozie de gusturi și arome. Specificul mexican este exotic și apetisant, iar cei de la Taco-Fresh asigură o calitate deosebită a produselor lor.

Taco Fresh propune o gastronomie sănătoasă și gustoasă. Dacă majoritatea evită gustul mexican pentru că îl asociază cu ideea de gust picant, este de precizat faptul că în oferta acestui restaurant cu un concept nou, găsiți multe variante de preparate care nu sunt picante. De asemenea, puteți alege să savurați una din supele delicioase din meniul lor.

O veste bună pentru cei care nu consumă carne este faptul că restaurantul care este deschis în food court Lotus Center, oferă și produse vegetariane.

Taco Fresh vă așteaptă cu drag pentru a savura adevăratul gust mexican!

Date de contact:

Telefon: 0775 562 708
Facebook: Taco Fresh 
Locație: Lotus Center Oradea, zona food court.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie