Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Smyk all for kids

SMYK All for kids Oradea – magazinul specializat în produse pentru copii

SMYK All for kids Oradea este un lanț internațional de magazine, specializat în comercializarea de jucării, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani. SMYK All for kids are în oferta sa un portofoliu cu propriile sale branduri de haine: Cool Club, și de jucării – SMIKI. De asemenea, aici puteți găsi și multe mărci globale, cum ar fi LEGO, Hasbro, Mattel etc.

 

Din noiembrie, SMYK All for Kids a ajuns și în Oradea. Fie că sunteți părinți, copii, bunici sau vreți să faceți cuiva drag un cadou pentru copil, sunteți aşteptaţi în magazinul SMYK All for Kids din Prima Shops – Bd Decebal, Nr. 61 A.

Aici veţi găsi un sortiment variat de produse la prețuri accesibile și pentru toate gusturile şi ocaziile. Îmbrăcăminte sport sau elegantă pentru fetiţe şi băieței, îmbrăcăminte pentru bebeluși, scăunele de masă, leagăne şi alte articolele bebe, jucării educative şi distractive pentru copii, cărți de buzunar, și multe alte articole pe care cei mici le vor îndrăgi, le găsiți aici!

SMYK All for Kids Oradea va deveni cu siguranţă magazinul preferat pentru părinți, atât datorită calității produselor cât și prețurilor avantajoase!

Date de contact:
Adresa Prima Shops – Bd Decebal, Nr. 61 A.
Site www.smyk.com.ro
Facebook https://www.facebook.com/smykro.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie