Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Silver Hotel Oradea

Silver Hotel Oradea

La nici un kilometru de centrul Oradiei, aproape de Spitalul Județean și de Centrul de Cercetare Pomicola, se află Silver Hotel Oradea, amplasat într-o locație liniștită, ferită de zgomotul aglomerației de la orele de vârf.

Silver Hotel Oradea se bucură de camere bine dotate, centru spa cu saună, cadă cu hidromasaj, masaj, centru fitness, solare, piscină sezonieră (mai – septembrie), săli de conferințe și seminarii, diverse facilități business, Ball Room, 31 de camere de hotel, posibilitatea de a rezerva bilete la teatru, posibilitatea de a comanda flori și multe altele.

De asemenea, oaspeții se pot bucura de mese calde și gustoase la Restaurantul Quartz, situat în incinta hotelului, la parter, care abordează atât bucătăria tradițională românească cât și cea internațională.

Silver Hotel este o gazdă ce oferă prețuri accesibile în raport cu calitatea serviciilor de calitate.

Contact
Adresă: Str. Louis Pasteur, nr. 102
Telefon: +40-259-211 .426
E-mail: [email protected]
Website
Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie