Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Tractări auto în Oradea

Servicii premium – Tractări auto în Oradea și Bihor

Ai rămas cu mașina în trafic? Poți apela cu încredere la serviciile de de tractări auto oferite de către Adi Ardeleanu. Indiferent de cauzele defectării autovehiculului, tractarea automobilului va fi dusă la bun sfârșit, datorită experienței în domeniu, de ani de zile.

Pentru serviciile de tractări auto intern și internațional se folosește un autoturism 4X4, Hyundai Santa Fe cu platformă. Dacă apelați la Adi Ardeleanu pentru tractarea mașinii dumneavoastră, veți avea parte de servicii premium datorită capacității autoturismului folosit.

Ce anume recomandă serviciile lui Adi Ardeleanu de tractări auto în Oradea și Bihor? În primul rând sutele de cazuri rezolvate cu brio, indiferent de dificultatea situației, și experiența în ce privește serviciile de tractare. De asemenea, de mare importanță sunt clienții care s-au declarat deosebit de mulțumiți de calitatea serviciilor oferite.

Oricare ar fi situația sau problema mașinii, apelând la serviciile de tractare auto a lui Adi Ardeleanu veți avea parte de promptitudine. Programul este non stop, puteți apela numărul de contact în caz de nevoie la orice oră din zi și din noapte, 24 din 24 de ore.

Date de contact:
Facebook: Adi Ardeleanu
Telefon: 0740 170 724

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie