Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurantul Wok Express

Restaurantul Wok Express este locația perfectă a celor care iubesc mâncarea asiatică. Restaurantul este situat în apropeiere de centrul Oradei, ideal pentru a-ți petrece după- amiaza degustând din preparate deosebite. Aflându-se în apropierea centrului devinde un loc frecventat, deoarece îți permite să ajungi într-un timp scurt pentru o vizită a orașului Oradea în cazul în care ești turist sau de ce nu și pentru orădeni, pentru a-și revedea orașul.

Wok Express promovează mâncarea de tip asiatic, precum preparatele indiene, chinezești, japoneze și cele coreene. Restaurantul, devine, astfel un punct de atracție pentru curioși gata oricând să își primească oaspeți. Wok Express s-a născut din dorința de a aduce varietatea gastronomică asiatică pe plaiurile orădene. Restaurantul a prins contur în momentul în care a satisfăcut gusturile pofticioșilor și a adus cu sine o schimbare în alimentația zilnică a indivizilor.

Contact:

Adresă: Str Avram Iancu, 7, Oradea

Programul restaurantului:

Luni – Vineri: 11:00 – 22:00

Sâmbătă: 12:00 – 22:00

Duminică: Închis

Telefon: 0359 804 906

Facebook: www.facebook.com/wok.romania/

Site: www.wok-express.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie