Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurantul Rosecas

Restaurantul Rosecas și-a făcut simțită apariția din imensa dorința de a le oferi turiștilor, dar și orădenilor un spațiu unde să se poată bucura de o ieșire alături de prieteni. Situat în centrul Oradei restaurantul Rosecas, localul este poziționat într-un spațiu unde poți avea acces ca după masa bogată în preparate delicioase să poți ajunge rapid spre centrul orașului.

Rosecas s-a gândit la oaspeți ce au să îi calce pragul creând un loc special pentru fumători sau nefumători, cât și pentru cei care iubesc aerul proaspăt de pe terasă ori aerul condiționat din interiorul locației Rosecas. Indiferent de vârsta pe care o ai restaurantul mulțumește fiecare client devenind un loc în care oricine se simte primit.

Evidențierea artei culinare românești alături de cea ungurească și internațională sunt transpuse prin rețete de succes. Bazate pe ingrediente de calitate, bucatele sunt atent preparate de bucătari care își reflectă dragostea față de gastronomie, dar și respectul pe care îl au față de proprii clienți.

Astfel, restaurantul Rosecas vă așteaptă pentru a vă aduce în prim-plan o vastă iubire a ingredientelor scrisă într-o manieră artistică de către bucătari restaurantului și împărtășită mai departe prin ospătari care reușesc să pună un surâs pe chipul tuturor.

Contact:

Adresă: Strada Traian Moșoiu, numărul 17, Oradea

Programul restaurantului:

Luni – Joi: 11:00 – 23:00

Vineri – Sâmbătă: 11:00 – 23:30

Duminică: 11:00 – 23:00

Telefon: 0745 265 673

Facebook: https://www.facebook.com/restaurantrosecas/

Site: www.rosecas.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie