Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)

Restaurantul Rivo oferă servicii excelente, fiind la un nivel ridicat așteptărilor oaspeților săi. Rivo aduce facilități clienților săi, prin parcarea auto pe care o pune la dispoziție alături de un special loc pentru biciclete. O etapă obligatorie este aceea în a întâmpina clienți, astfel cei de la restaurant asigură o recepție în stil ‘hosting’.

Amplasarea restaurantului Rivo culminează cu un tablou de neuitat, oaspeți putând să își savureze delicatesele culinare pe teresa suspendată sau într-o gradină exterioară plină de culoare, dotată cu umbrare și baldachine. Peisajul pe care îl produce poziționarea restaurantului Rivo este încărcat de liniștea Crișului Repede care susură lin purtând pe apele sale minunata familie de lebede, dar și cadrul romantic seara încărcat de feeria jocului de lumini în ape. Meniul este bogat în sortimente ale artei culinare,precum mâncăruri tradițional italiene, românești sau europene putând să vă răsfețe papilele gustative alături de băuturi răcoritoare într-o seara cu prieteni. Așadar, dacă doriți un prânz sau o cină memorabilă, restaurantul Rivo este cea mai bună alegere și vă așteaptă să vă încarce de energie prin preparate și prin locul inedit în care Crișul Repede își oglindește apa.

Contact:

Adresă: Aleea Strandului 3AOradea

Programul restaurantului:

Luni – Vineri : 11:00 – 00

Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 00

Telefon: 0359 444 445 – 0770 444 445

Facebook: www.facebook.com/pg/RIVOrestaurant/about/?ref=page_internal

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie