Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Hanul cu Noroc

Restaurantul Hanul cu Noroc reprezintă locul unde tradiția gastronomică românească își bucură oaspeți cu preparate felurite. Arta bucatelor românești prinde contur în preajma musafirilor care curioși degustă din ceea ce are de arătat bucătăria românească. Capacitatea Hanulului cu Noroc este de 200 de locuri în berărie și 160 de locuri pe terasă, astfel surprinde turiști sau localnici orădeni cu spațiul pe care îl oferă. Aflat într-o zonă retrasă din centrul Oradei, restaurantul cu specific românesc atrage tot mai mult persoanele care caută o oază de liniște într-o zi aglomerată de primăvară în care să fie surprinși de culorile nature care prind viața.

Echipa restaurantul Hanul cu Noroc este alcătuită din indivizi cărora le place să lucreze împreună și care au același gând, acela de a-și servi clienți într-un mod diferit încât să îi facă să revină. Dorința de a satisface gusturile fiecărui oaspete este cea care îi împreunează la un loc și îi face să fie mulțumiți că și-au dus misiunea, de a bucura clientul până la sfârșit.

Contact:

Adresă: Strada Mihail Kogălniceanu, numărul 7, Oradea

Programul restaurantului:

Luni – Vineri : 11:00 – 00

Sâmbătă- Duminică: 13:00 – 00

Telefon: 0770/987 483 –  0359/199 466

Site: www.hanucunoroc.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie