Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Butoiul de Aur

Restaurantul Butoiul de Aur.

Restaurantul Butoiul de Aur este unul dintre cele mai cu vechime restaurante din Oradea. Acesta datează încă din anul 1900.

Atât amplasarea restaurantului cât și interiorul acestuia fac din acesta un loc deosebit pe care merită să îl vizitezi și pentru preparatele delicioase. În restaurant se regăsește eleganța de la începutul secolului trecut, având parte de o arhitectură deosebită. Designul, piesele de mobilier, totul are un aer aparte, extraordinar.

Restaurantul Butoiul de Aur se află în zona centrală a orașului Oradea, mai exact pe str. Iosif Vulcan, nr. 1. În meniu se găsesc mâncăruri din bucătăria românească, dar și din cea internațională. Vizitând restaurantul care a fost locul de întâlnire a unor mari personalități, vei simți un aer aparte, din istoria orașului. Pentru câteva momente vei avea impresia că te-ai întors în timp, alături de personalități istorice. Acestea și-au lăsat semnătura în Cartea de Onoare a localului, unde poți să vezi cine a făcut parte din oaspeții restaurantului.

Restaurantul Butoiul de Aur oferă are în oferta sa o variată colecție de vinuri din podgorii celebre, care merg foarte bine cu mâncărurile delicioase pregătite de către bucătarii iscusiți. Totul este servit impecabil într-o atmosfera rustica, eleganta si prietenoasa.

Pofta buna!

Date de contact:
Orar: Luni – Joi: 09:00-23:00;  Vineri – Sâmbătă: 09:00-00:00;  Duminica: 11:00-00:00
Website
Facebook
Telefon:
0359 427 162
0723 410 902
Adresa: Str. Iosif Vulcan, nr. 1, Oradea

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie