Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant vegetarian Cris

Restaurant vegetarian Cris.

Restaurant vegetarian Cris este singurul restaurant din Oradea care are  meniul întreg bazat pe preparate vegetale. Clienții sunt întâmpinați de un mediu plăcut, îmbinat cu melodii care îi ajută să se relaxeze și să poată savura preparatele.

Alimentația este un aspect deosebit de important pentru sănătate, iar cei de la Restaurant Cris știu asta. De aceea, pentru a oferi oportunitatea alegerilor sănătoase, au compus un meniu delicios și foarte sănătos. Acesta are în componență produse și ingrediente naturale, toate de origine vegetală.

Nu doar mâncarea este considerată importantă aici, ci și atmosfera. Astfel, clienții care vor să ia masa în oraș, se pot bucura de liniște și deconectare de la probleme zilnice, la Restaurant Vegetarian Cris.

Cel care a pornit acest proiect, Florin Chirilă, recunoaște că este nevoie de curaj pentru a deschide un restaurant exclusiv vegetarian. Totuși, schimbarea vine doar din astfel de acte de curaj, iar prin acest restaurant se poate oferi și o alternativă,  pentru o mâncarea mai sănătoasă.

În cadrul restaurantului sunt organizate și diferite cursuri de gătit. Scopul acestor cursuri este de a oferi ocazia celor dornici să își pregătească acasă o masă bazată pe ingrediente vegetale. Echipa restaurantului dorește să își mențină clienții informați cu privire la alimentația corectă, și treptat să ajute la educarea celor care doresc să cunoască mai multe despre acest stil de viață.

Date de contact
Adresa: P-ta Emanuil Gojdu, nr. 49, Oradea, judetul Bihor
Site: http://www.restvegan.ro/
Telefon: 0259 441 594:

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie