Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Queen’s Pub

Restaurant Queen’s Pub.

Pub-ul reginei, locul unde ambianța veselă și prietenoasă te face să uiți de grijile zilnice și să te bucuri de o mâncare plină de gust, sau de o băutură răcoritoare. Spațiul restaurantului Queen’s Pub este deosebit de încăpător, iar cei care au fost aici măcar o dată știu că locul este plin de oameni la aproape orice oră.

Nu e de mirare, având în vedere că restaurantul are în lista sa preparate delicioase și cei care le pregătesc au experiență și pasiune pentru gătit. Una dintre băuturile celei mai căutate în Queen’s Pub este berea, iar aici poți să savurezi diferite sortimente. Una dintre specialitățile casei este pizza, pe care toată lumea o iubește. În acest restaurant poți savura o pizza crocantă, gustoasă, cu diverse topping-uri.

Echipa localului își așteaptă clienții cu un îndemn încurajator: „Trebuie să aflați de la noi, că ne-ați făcut mare cinste și bucurie când ați intrat în locația Queen’s Pub. Și trebuie să mai știți că vă vom cinsti și ne vom îngriji de toate ca să vă bucurați că ne-ați ales”.

Localul este situat într-o zonă frumoasă și circulată a orașului, aproape de mai multe obiective turistice din Oradea. Clienții restaurantului beneficiază de internet wifi gratuit.

Date de contact:
Oradea Str. Primăriei Nr. 23, Cod Postal: 410209
Website
E-mail
Telefon:
0730 434 434

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie