Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Pizzerie Via29

Restaurant Pizzerie Via29

Meniul din Restaurant Pizzerie Via29 combină varietăți ale bucătăriei internaționale împreună cu cea italiană într-o ambianță distinsă în care toți clienți să fie încântați în a-și găsi felul de mâncare ideal.

Via29 prezintă și o listă de băuturi pentru fiecare gust de la vinuri rafinate la savoarea unui suc vitaminizat. Prospețimea ingredientelor își are originile în cele mai alese rețete pe care le oferă Via29 doritoare de a impresiona pe fiecare. Având un meniu bogat în sortimente, restaurantul mulțumește orice oaspete devenind locul unde te poți răsfăța cu cele mai de soi preparate. Confortul clienților este important pentru restaurant, așadar Via29 oferă un design deosebit locului aducând o inovație. Această inovație este adusă prin mobilierul plin de viață, în tente călduroase și primitoare. Restaurantul vă așteaptă să îl descoperiți  și să reveniți cu bucurie de fiecare dată, și de ce nu…și cu alți prieteni pentru o masă de care să vă amintiți cu drag ori de câte ori veți dori să mâncați ceva deosebit. Restaurantul orădean Via29 vă vrea să îi gustați preparatele și vă urează un bun venit!

Contact:

Adresă: Mihai Eminescu nr.29,Oradea
Programul restaurantului:
Luni – Joi: 10:00 – 22:00
Vineri: 10:00 – 23:00
Sâmbătă: 12:00 – 23:00
Duminică: 12:00 – 22:00
Telefon: 0359 807 800
Facebook: www.facebook.com/restaurantVia29/
Site: www.via29.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie