Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant & Pizzerie Crinul Alb

Restaurant & Pizzerie Crinul Alb

În anul 2008 își redeschide porțile restaurantul – pizzerie Crinul Alb, care pentru îndrăgostiți mâncări tradițional italiene și tradițional românești reprezintă punctul de întâlnire. Restaurantul a devenit curând cel mai frecventat local din Oradea, punând la dispoziția oaspeților săi peste 50 de feluri de pizza, cât și un bogat meniu specific româno- italian. În meniu sunt prezente pastele, ciorbele, supele, peștele, mâncărurile tradiționale românești și italienești.

Crinul Alb, pe lângă meniul variat pe care îl oferă este renumit și pentru servirea inegalabilă cu care surprinde de fiecare dată clienți deja cunoscuți, dar și pe cei care îi trec pentru prima dată pragul. Restaurantul aduce un nou concept, acela cu un program non- stop, așadar localul vă așteaptă indiferent de oră.

Poziționarea sa, pe malul Crișului Repede, oferă o unică priveliște indiferent de anotimp. Vara fațada de sticlă a restaurantului Crinul Alb se deschide oferindu-vă un fundal reflectat de susurul apei în timp ce savurați preparate delicioase, toamna admirați bătaia vântului în spectacolul de culori al frunzelor și iarna vă aduce un fermecător dans al fulgilor de nea văzuți prin cortina de sticlă.

Contact:

Adresă: Parcul Traian nr. 31, Oradea

Programul restaurantului: Non-stop

Telefon:  0259.417.731 / 0359.461.111

Facebook: https://www.facebook.com/crinulalb/

Site: www.crinulalboradea.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie