Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Pensiunea Anthimos

Restaurant Pensiunea Anthimos.

Restaurant Pensiunea Anthimos este locul ideal pentru ați răsfăța papilele gustative, dar și pentru a te bucura de momente frumoase alături de prietenii și familia ta.

În calitate de oaspete al restaurantului Anthimos vei fi impresionat de aromele îmbietoare de care te vei putea bucura gustând preparatele din meniul bogat. Echipa de bucătari a pensiunii deține premii atât în cadrul unor concursuri la nivel național, cât și internațional.

Localul are o capacitate de până la 140 de persoane, astfel Restaurant Pensiunea Anthimos poate fi locul cel mai potrivit pentru organizarea de diverse evenimente, de la petreceri private pana la momente unice, cum ar fi nunti, botezuri, sau banchete. Indiferent de complexitatea evenimentului pe care intenționezi să îl organizezi, alegerea Restaurant Pensiunea Anthimos ca loc de desfășurarea a acestuia, garantează că petrecerea va fi o reușită.

Restaurantul este situat chiar lângă pădurea Felix, și oferă o priveliște superbă și un aer plin de energie înconjurat de natură.  Restaurantul Anthimos****, își invită oaspeții să se bucure de o experiență culinară unică, printr-o varietate de specialități pregătite de bucătari talentați.

Dacă dorești să organizezi un eveniment, o petrecere privată, nunți, botez, banchet, întâlniri, restaurantul poate fi rezervat la cerere. Echipa specialistă a restaurantului Antihmos îți va oferi servicii pline de profesionalism în organizarea evenimentului plănuit. Invitații tăi se vor bucura de petrecerea perfectă.  

Sunt disponibile peste 20 de meniuri de nuntă și botez. Poți alege, în funcție de preferințele culinare și bugetul alocat evenimentului, oricare dintre meniuri și nu vei regreta alegerea. Mâncărurile delicioase îi vor încânta cu desăvârșire pe invitații tăi!

Date de contact:

Website
Facebook
E-mail: [email protected]
Telefon: 0721 241 333/ 0744 599 335
Adresa: Baile Felix – Cordau, 1C Bihor

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie