Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Olive

Restaurant Olive, un itinerar culinar.

Preparatele din meniul Restaurant Olive oferă nu doar posibilitatea de a gusta o simplă mâncare, ci are menirea de purta simțurile celor care iubesc gastronomia într-un adevărat itinerar culinar. Produse și mâncăruri cunoscute care fac parte din iubita bucătărie românească, dar și preparate mai deosebite, excentrice chiar din bucătăria internațională. Toate le găsești la restaurantul Olive.

Clientul este foarte important pentru cei de la Restaurant Olive, astfel ei se asigură că fiecare oaspete are parte de o servire ireproșabilă, într-un ambient deosebit.

Olive reprezintă rafinament și calitate excepțională a serviciilor, confort și intimitate, gastronomie internațională. Meniul restaurantului cuprinde bunătăți capabile să fie pe placul și a celor mai rafinate gusturi. Indiferent de cultura culinara, sau de statutul clientului, restaurantul Olive lansează o invitație la intimitate și bun gust.

Nu contează că este de vorba de o simplă cină cu persoana iubită, sau o masă cu familia și prietenii. Aici vei avea parte de o experiențo memorabilă. Vei găsi un meniu personalizat, și servicii rafinate. Așteptările clientului sunt tratate cu o deosebita, astfel masa va fi decorată în acord cu gusturile tale, dar si ambientul localului va fi pe măsură. Nu în ultimul rând, te vei putea bucura de o muzică pe gustul tău.

Date de contact:

E-mail
Facebook

Telefon:
0758 607 269

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie