Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Melody

Restaurant Melody.

Restaurant Melody este situat la parterul hotelului Melody din Oradea. Le oferă clienților săi un meniu tradițional, iar preparatele au un gust desăvârșit. Oaspeții se pot bucura de toate aceste într-o ambianta deosebita.

Restaurantul are o capacitate de 50 de persoane. Cei care aleg să ia masa aici pot opta și pentru meniul zilei. De asemenea, serviciile de catering în Oradea fac parte din oferta restaurantului.

Unde găsiți restaurantul? Aceste este situat pe strada Transilvaniei, nr. 5, în Oradea. Este la doar 150 metri distanță de șoseaua E60 (și 10 km față de frontiera româno-ungară), lângă Spitalul Clinic “Pelican” Oradea și Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu. Discreția și promptitudinea sunt principalele calități ale personalului din cadrul acestui restaurant, asigurând astfel o servire ireproșabilă.

Fie că sunteți din Oradea, sau ați ajuns doar în vizită în acest oraș, și căutați un loc unde să luați masa Restaurant Melody vă așteaptă!

Date de contact:
Website
Telefon:
0359 414 374
0259 243 035
Adresa: Str. Transilvaniei, nr. 5, Oradea

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie