Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Da Luca

Restaurant Da Luca

Restaurant Da Luca este situat în apropiere de centrul orașului oferind oaspeților săi posibilitatea de a-și petrece câteva clipe dedicate doar lor, într-un loc special bogat în verdeață.

Numeroase schimbări s-au periclitat în jurul restaurantului Da Luca, însă până la un moment când au reușit să deschidă un local select. Restaurantul își propune să se evidențieze prin gustul savuros al mâncări dorind să fie pe placul fiecărui client.

Da Luca vă așteaptă să îi gustați meniul variat, bazat pe mâncăruri specific italiene gătite de bucătari care iubesc ceea ce fac, pasiunea pentru gătit unindu-i într-un loc deosebit, acela fiind restaurantul Da Luca. Preparatele culinare gătite de specialiști bucătari vor să impresioneze prin gust și savoare, servite într-un mod select de către un personal bine instruit. Restaurantul aduce un plus celor care poate uneori nu au timpul necesar de a ajunge la el, acela este dat de faptul că mâncarea ajunge la dumneavoastră prin comanda de acasă. Da Luca oferă posibilitatea de a vă petrece și zilele speciale din viața aici, într-un cadru magic al culorii, precum majoratul, nunta sau botezul.

Contact:

Adresă: Strada Cuza Vodă 37, Oradea

Programul restaurantului:

Luni –  Sâmbătă: 11 :00 – 23 :00

Duminică: 12:00 – 23:00

Telefon: 0740 325 822

Facebook: www.facebook.com/dalucaoradea

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie