Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Crinul Alb

Restaurant Crinul Alb, un restaurant cu tradiție.

Restaurantul Crinul Alb este unul dintre restaurantele cu tradiție în Oradea, fiind considerat adesea punct de referință atunci când e nevoie de o recomandare pentru a servi o mâncare bună.  Indiferent dacă e vorba de turiști sau locuitori ai Oradiei, Crinul Alb își servește clienții într-o manieră ireproșabilă.

Specificul restaurantului se regăsește în preparatele tradiționale românești și mâncărurile italienești. Meniul poate satisface și gusturi mai exigente, iar aici se găsesc preparate deosebit de gustoase. Nu lipsesc din meniu multe sortimente de pizza pastele, supe, ciorbe, preparate din carne sau pește. Se pot face și comenzi, pentru a savura aceleași delicii gastronomice în intimitatea casei tale.

Localul este amplasat pe malul Crișului Repede, oferind astfel clienților care îi trec pragul o priveliște orădeană deosebită cu frumosul râu care străbate orașul. Indiferent de anotimp, peisajul este superb. Iarna, căldura și mâncarea delicioasă din interior te lasă să apreciezi fulgii de nea care cad pe apă. În anotimpurile mai puțin reci, priveliștea este una colorată, iar experiența unei mese luate în oraș este mult mai plăcută.

Amplasării restaurantului i se adaugă atmosfera melodioasă și ospitalieră din interior. Angajații sunt profesioniști, iar servirea este de calitate. Un avantaj deosebit îl reprezintă programul restaurantului Crinul Alb, acesta oferind servicii non-stop pentru clienții săi.

Date de contact: 
Website
Facebook
Telefon:
0733 107 861
0259 417 731
0359 461 111
Adresa: Parcul Traian, nr. 31, Oradea, Bihor

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie