Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Ciuperca

Restaurant Ciuperca

Restaurant Ciuperca, poziționat într-un spațiu unde poți admira indiferent de oră orașul Oradea în toată minunăția sa reprezintă locul ideal a întâlnirilor romantice, de afaceri ori cu prieteni.

Terasa restaurantului își are locația pe Dealul Viilor, iar pentru a ajunge la restaurantul Ciuperca poți alege două variante: prima este de a veni cu mașina personală sau un taxi, iar a doua idee ar fi să mergi pe jos. Drumul până la restaurant este lejer putând să te oprești pe băncile amenajate de fiecare dată când simți nevoia.

Meniul restaurantului Ciuperca este unul felurit, bazat pe mâncărurile tradițional românești, însă aduce cu sine pentru pofticioși sortimente variate de pizza sau paste. Preparatele din carne sau garniturile definesc restaurantul alături de o băutură care să te ajute să își refaci energia în cazul în care ai venit pe jos ori după o zi încărcată. Restaurantul Ciuperca este un loc ideal pentru o ieșire în oraș reprezentând o atracție deosebită, atât pentru turiști, cât și pentru orădeni. Așadar, dacă ți-am stârnit curiozitatea despre cum te vei simți atunci când vei savura din preparate privind orașul Oradea, cei din restaurant așteaptă să te aibă musafir.

Contact:

Adresă: Strada Graurilor 80, Oradea

Programul restaurantului:

Luni – Duminică: 12:00 – 23:00

Telefon : 0259 411 970 / 0744 365 360

Site:www.restaurant-ciuperca.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie