Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Capitolium

Restaurant Capitolium

Restaurant Capitolium situat în apropierea centrului Oradei oferă musafirilor săi o largă paletă a bucătărie tradiționale românești îmbinată cu cea unugrească. Capacitatea restaurantului este de 75 de locuri împărțite în două săli. O sală de 25 de locuri pentru nefumători și o a doua sală de 50 de locuri pentru fumători. Capitolium deține și o sală pentru evenimentele din viața dumneavoastră, având capacitatea de a asigura orice tip de eveniment de la majorat pâna la nuntă și botez ori petreceri tematice. Sala de evenimente cuprinzând 130 de locuri ideale pentru a satisface confortul tuturor oaspeților dumneavoastră.

În cadrul restaurantului Capitolium se regăsește Capitolium Salon Prestige cu o capacitate de 17 locuri, fiind o locație deosebită dedicată evenimentelor restrânse. Intrarea in salonul Prestige este separată, având un circuit închis, iar musafiri se pot răsfăța cu muzica live pentru o petrecere de neuitat.

Restaurantul Capitolium este o gazdă primitoare, care vă așteaptă să îi fiți musafir. Personalul este unul instruit gata oricând să mulțumească dorințele clientului său. Mâncarea restaurantului își are rădăcinile în cele mai de preț rețete tradițional românești învăluind oaspetele în armonia gustului.

Conctact:

Adresă: Str. Avram Iancu, 8, Oradea

Programul restaurantului :

Luni – Duminică: 12:00 – 23:00

Telefon: 0259 420 551

Facebook: www.facebook.com/oradearestaurantcapitolium/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie