Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Butoiul de Aur

Restaurant Butoiul de Aur

Restaurant Butoiul de Aur este situat în centrul Oradei, iar rafinamentul, tradiția și bunul gust sunt cuvintele cheie care îl descriu. Capacitatea restaurantului este de 170 de locuri destinat cuplurilor, dar și grupurilor care doresc să își petreacă un început de zi, o după-amiază sau o seară într-un loc plin de eleganță.

Localul oferă și accesul clienților de a-și savura preparatele la terasă deschisă în zilele anotimpului vernal, estival și autumnal.Terasa Royal având capacitatea de 180 de locuri dedicată oaspeților ce își doresc să aibă o priveliște spre centrul orașului.

Meniul restaurantului Butoiul de Aur este plin de tradiția românească, oferind alături de preparatele culinare și o gamă de vinuri. Preparatele Butoiului de Aur sunt pentru toate gusturile, de la aperitive, la supe, ciorbe, la sărmăluțele cu mămăliguță care mulțumesc fiecare gust, deserturi și băuturi specifice fiecărei persoane.

Contact:

Adresă: Strada Iosif Vulcan 1, Oradea

Programul restaurantului:

Luni – Joi: 9:00 – 23:00

Vineri – Sâmbătă: 9:00 – 00

Duminică: 12:00 – 00

Telefon: 0359 427 162 /  0723 410 902

Facebook: https://www.facebook.com/ButoiulDeAur/

Site: www.restaurantoradea.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie