Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)

Restaurant Better food – Better life – rețete culinare delicioase și sănătoase.

Restaurant Better Food din Oradea care este deschis de aproape 3 ani, are ca motto „Better food – Better life.” Ce reprezintă acest motto pentru echipa restaurantului? Ioana Sasca, managerul restaurantului ne spune că Better Food nu este un simplu restaurant, este un stil de viață. Soțul Ioanei este și bucătarul restaurantului, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Conceptul Better Food s-a născut în urma dorinței celor doi soți de a avea un stil de viață mai sănătos și de a consuma mâncăruri gustoase și hrănitoare, dar cel mai important: sănătoase. Astfel, au ajuns să compună diverse preparate care să ofere organismului nutrienții dintr-o gamă largă de alimente.

Meniul zilei Better Food.

În fiecare săptămână, meniul zilei Better Food are garnituri diverse, din fiecare categorie de alimente, iar tipurile de carne diferă în majoritatea zilelor, preparatele fiind gătite cu carne de vită, carne de pui, porc, sau curcan și fără mezeluri. Carnea folosită este tot timpul proaspătă, nu congelată, și nu se fac stocuri mari de alimente, pentru a oferi clienților preparate proaspete și de sezon..

Când vine vorba de carbohidrați, de exemplu, în meniul restaurantului veți regăsi nu doar cartofi, ci și paste integrale și orez sălbatic sau integral. Iar dacă tot vorbim despre paste, merită menționat faptul că veți putea opta pentru paste Gluten Free sau integrale, în meniul a la carte.

Astfel, dieta clienților este echilibrată însă fără a renunța total la un anumit tip de alimente, și fără schimbări drastice în ce privește regimul alimentar.
Găsiți meniul zilei publicat în fiecare zi pe pagina de Facebook Better Food – Better Life.

Meniul zilei conține și varianta vegetariană, o variantă pentru care optează tot mai mulți orădeni. Mâncărurile vegetariene sunt pline de gust și diversificate în fiecare zi.

Adresă: Ady Endre Nr.41/A Oradea-Mare
Programul restaurantului:
Luni – Vineri: 7:00 – 17:30
Sâmbătă: 10:00 – 15:00
Duminică: Închis
Telefon: 0736 244 505
Facebook: www.facebook.com/betterfoodbetterlife

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie