Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Restaurant Beer House

Restaurant Beer House

Restaurant Beer House este un local primitor, aflat în apropierea parcului Magnolia oferind musafirilor săi oportunitatea de a gusta preparatele pe terasă în zilele însorite sau în zilele friguroase în restaurant.

La Beer House găsești o varietate de produse de calitate și proaspete, la un preț accesibil. Un meniu bogat îi întâmpină pe toți cei care trec pragul restaurantului,de la numeroase sortimente de pizza, la mâncare îndrăgită de toți, aceea mâncare tradițional românească. Bucatele sunt atent pregătite de personalul îndrăgostit de propria meserie. Pe lângă meniul variat în mâncăruri alese, restaurantul Beer House oferă și un meniu de bar ce satisfice gustul fiecărui client.

Plusul pe care îl aduce Beer House este întâmpinat prin gama diversificată de coktailuri, de vinuri roși și albe, cât și de nelipsitele sucuri, astfel încât să poată bucura pe toți în a-și alege băutura dorită.

Contact:

Adresă: Strada Transilvaniei  25, Oradea

Programul restaurantului:

Luni – Duminică: 10:30 – 00

Telefon: 0259 455 477

Facebook: www.facebook.com/OradeaBeerHouse/

Site: www.beerhouse.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie