Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Queen's Music Pub

Queen’s Music Pub

Restaurantul Queen’s Music Pub este locația ideală pentru cei care doresc să aibă parte de o remarcantă ospitalitate. Bucuria celor care lucrează la Queen’s Music Pub a fost întâlnită de cei care cu cinste și-au făcut apariția în restaurant generând o fericire deosebită. Drept răsplată oaspeți sunt bine veniți întotdeauna, iar personalul pregătit se va îngriji cu seriozitate de fiecare musafir în parte.

Meniul restaurantului Queen’s Music Pub este unul care cuprinde o largă gama a preparatelor cu specific italian, dar poate satisface și dorințele celor care vor preparate din carne ori supe sau salate.

Restaurantul își are ușile larg deschise indiferent de zi, putând să vă îmbie în atmosfera sa cu cele mai alese bucate și își dorește să nu fiți supărați la masă. Lăsați-vă grijile la intrare și trăiți clipa în care liniștea vă cuprinde pentru câteva momente. Așadar, Queen’s Music Pub vă așteaptă să vă încarce de veselie, având prilejul de a vă încânta și pe terasă pe care o oferă, dar și în interiorul restaurantului.

Contact:                                                                                                                                           

Adresă: Str. Primariei Nr. 23, Oradea

Programul restaurantului:

Luni – Joi: 7:00 – 00

Vineri: 7:00 – 2:00

Sâmbătă: 12:00 – 2:00

Duminică: 12:00 – 00

Telefon : 0730 434 434

Site: www.queens-pub.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie