Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)

Quartz, restaurant Silver Hotel.

Quartz este restaurantul din cadrul Silver Hotel, pe care îl poți găsi la parterul hotelului. Clienții restaurantului sunt așteptați să se bucure de un meniu variat. Acesta include diferite mâncăruri de la cele cu specific tradițional, până la delicatese din bucătăria internațională.

Se pot organiza și evenimente diverse în cadrul restaurantului Quartz. Aniversări, botezuri, nunți, petreceri tematice, sunt doar câteva dintre evenimentele importante care pot fi găzduite de către elegantul restaurant. Capacitatea locației atinge numărul de 120 de oameni, astfel că orice tip de celebrare poate să aibă loc aici.

Interiorul este deosebit de elegant, și asigură o atmosferă de calitate pentru cei care îi trec pragul. Se află la o mică distanță față de centrul orașului Oradea, fiind situat într-o zonă plină de natură.  Personalul este special calificat și oferă serviciile de înaltă calitate clienților restaurantului. Pentru ca evenimentele organizate aici să fie mai mult decât reușite, meniul și organizarea sunt concepute pentru a satisface orice exigență.

Un alt plus îl constituie terasa în aer liber. Aceasta este amplasată în curtea hotelului, și oferă oaspeților săi un adevărat răsfăț prin meniul bogat în preparate europene, băuturile delicioase și o priveliște odihnitoare.

Indiferent de natura evenimentelor: ceremonii botez, nuntă sau petreceri aniversare atât personale sau de afaceri, experiența  va fi una plină de rafinament dacă alegi Quartz, restaurant Silver Hotel.

Date de contact:
Telefon: 0259 211 426
E-mail: [email protected]
Website
Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie