Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Profesional Academy

Profesional Academy

Profesional Academy va ofera 54 cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, atat pregatirea teoretica cat si cea practica fiind la standard international cu programa conforma cerintelor U.E.

Academia a fost infiintata din pasiunea si dorinta de a veni in ajutorul oamenilor care doresc sa invete o meserie noua sau cei care cauta o specializare in profesia actuala.

Scopul nostru principal – misiunea firmei – este de a oferi sansa gasirii unui job celor care viseaza dupa o sansa reala de a reusi in viata. Nu ne propunem doar sa-i invatam tehnicile de profil si sa obtina o diploma, ci avem in vedere un obiectiv pe termen lung, cu mult mai important decat dobandirea unor informatii, abilitati si competente profesionale. O meserie invatata este o bratara de aur dobandita. Profesional Academy este pe piata formarii profesionale cu atatea meserii pentru ca isi doreste sa impartaseasca si sa fie aproape de oameni. Daca ai o inclinatie sau vrei sa te recalifici, ai sansa sa inveti meseria aleasa fara sa ai dubii, oare aici voi invata ceva? Da, aici se invata daca iti doresti sa inveti!

Viziunea academiei este de a transforma visul intr-o sansa reala de reusita in viata. Dincolo de tot ce inseamna calitatea jobului, a dezvoltarii competentelor profesionale eficiente in munca, vizam dezvoltarea unor abilitati sociale, a unor strategii care sa implice solutii de succes, o meserie de perspectiva, care sa asigure bunastare si satisfactie profesionala si personala.
Profesional Academy pana in acest moment a scolarizat peste 9000 cursanti dintre care majoritatea si-au gasit locuri de munca pe piata muncii in tara si strainatate, unii dintre ei chiar si-au infiintat propria afacere. Viziunea noastra, incadreaza cursuri in patru sectoare de activitate: infrumusetare, office, customer si alte meserii, cuprinzand peste 50 de cursuri. Ele vin in sprijinul si interesul cursantilor, care vor primi calificari si specializari in aceste domenii de activitate care acopera buna parte din piata muncii.

Adresa: Str. Principatelor Unite nr. 10
(in spatele sediului Bancpost Vladimirescu)
Telefon: 0744920034 / 0737640805
Website

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie