Array
(
  [overall] => 5
  [count] => 1
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 5
    )

  [reviews] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [rating_id] => rwp_rating_592f9c25bad60
          [rating_post_id] => 12712
          [rating_review_id] => 3374063c16c102fc7b063642edbea9ff
          [rating_score] => Array
            (
              [0] => 5
            )

          [rating_user_id] => 0
          [rating_user_name] => Andrei
          [rating_user_email] => [email protected]
          [rating_title] => Bun articol !
          [rating_comment] => 
          [rating_images] => Array
            (
            )

          [rating_date] => 1496303189
          [rating_status] => published
          [rating_verified] => 1
          [rating_template] => locatie_template
          [rating_socials_url] => Array
            (
              [facebook] => http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fghidlocal.com%2Foradea%2Flocatii%2Fpro-smart-cleaning-servicii-de-curatenie-oradea%2F%3Frwpurid%3Drwp_rating_592f9c25bad60
              [twitter] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Take+a+look+at+my+review&url=https%3A%2F%2Fghidlocal.com%2Foradea%2Flocatii%2Fpro-smart-cleaning-servicii-de-curatenie-oradea%2F%3Frwpurid%3Drwp_rating_592f9c25bad60&hashtags=ReviewerPlugin
              [google] => https://plus.google.com/share?url=https%3A%2F%2Fghidlocal.com%2Foradea%2Flocatii%2Fpro-smart-cleaning-servicii-de-curatenie-oradea%2F%3Frwpurid%3Drwp_rating_592f9c25bad60
              [email] => mailto:?subject=ReviewerPlugin&body=Take a look at my review https://ghidlocal.com/oradea/locatii/pro-smart-cleaning-servicii-de-curatenie-oradea/?rwpurid=rwp_rating_592f9c25bad60
              [link] => https://ghidlocal.com/oradea/locatii/pro-smart-cleaning-servicii-de-curatenie-oradea/?rwpurid=rwp_rating_592f9c25bad60
            )

          [rating_user_avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/c9a3ba127e775d13896dbf5bf86cb28a?s=60&d=mm&r=g
          [rating_overall] => 5
          [rating_formatted_date] => de 7 ani
          [rating_helpful] => 0
          [rating_unhelpful] => 0
          [judging_ok] => 
          [judging_failed] => 
          [judging_loading] => 
          [judging_msg] => 
          [rating_highlighted] => 
        )

    )

)
5/5 din 1 review
servicii de curățenie

Pro Smart Cleaning, servicii de curățenie Oradea.

Firma Pro Smart Cleaning oferă servicii de curățenie flexibile, care pot fi adaptate cerințelor clientului. Echipa Smart Cleaning asigură o curățenie de calitate, indiferent că este vorba de suprafețe mari precum o clădire de birouri,  sau suprafețe mai mici de garsoniere.

Serviciile oferite fac parte dintr-o gamă largă: de la curățenie de întreținere a spațiului, până la o curățenie generală care presupune înlăturarea murdăriei cu minuțiozitate, de pe fiecare obiect din încăpere. De asemenea, există și posibilitatea serviciilor de curățenie adaptate nevoilor fiecărui client. Spre exemplu, dacă aveți nevoie doar de o curățare a geamurilor, a aragazului, sau a unei canapele din casă, acest lucru este posibil.

Pro Smart Cleaning este alegerea optimă mai ales pentru curățenia într-un spațiu destinat birourilor. Profesionalismul și seriozitatea sunt principalele caracteristici ale acestei firme, atunci când vine vorba de domeniul curățeniei și păstrării acesteia.

Foarte important de menționat este că programul de lucru al firmei este de asemenea adaptabil  în funcție de cel al clientului. Se asigură desfășurarea serviciilor în intervalul orar stabilit cu acesta, chiar și in weekend.

Echipa de profesioniști Pro Smart Cleaning nu dorește să răpească din timpul de lucru al clienților sau să le influențeze negativ productivitatea, de aceea ei pot fi contactați la orice oră din zi pentru solicitarea serviciilor.

Prețurile sunt mai mult decât accesibile, în momentul de față fiind cele mai mici prețuri de pe piața acestui tip de servicii. Ustensilele și produsele folosite sunt performante, astfel curățenia efectuată va mulțumi și cei mai pretențioși clienți.

O reducere de 10% este disponibilă celor care doresc o curățenie săptămânală.

Costurile sunt stabilite în raport cu cerințele fiecărui client, dar calitatea rămâne la standarde înalte pentru toți clienții.  Firma dispune de un sistem de verificare on-site a calităţii și de evaluare a satisfacției clienţilor, pentru a garanta aceste standarde.

Puteți apela cu încredere la serviciile de curățenie oferite de firma Pro Smart Cleaning! Indiferent dacă aveți un spațiu mai mic, care necesită curățare, sau un ceva de dimensiuni mai mari, precum birouri, spații comerciale, scări de bloc.

Veţi fi încântaţi să descoperiţi un partener de încredere ce are ca scop curăţenia impecabilă a spaţiului dumneavoastră.

 

Date de contact:

Tel: 0756 843 587

     0752 970 721

mail: [email protected]

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Andrei Verified
Bun articol !
Scrie o recenzie