Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Mamma Mia

Pizzeria Mamma Mia

Prima pizzerie autentic italiană din Oradea, Mamma Mia, are un meniu variat de pizza, pentru toate gusturile. Pizza este unul din cele mai apreciate feluri de mâncare din întreaga lume, iar la Mamma Mia clienții se pot bucura de o pizza excelentă, făcută dintr-un aluat gustos care este pus spre coacere în cuptor, după ce ingredientele cele mai bune au fost presărate pe el.

Chiar dacă restaurantul are ca specialitate pizza, în meniul său există și oferte delicioase de paste, diferite feluri principale, și nu în ultimul rând deserturi îmbietoare.

Restaurantul are și serviciu de livrare la domiciliu. Comenzile sunt onorate rapid, fără costuri suplimentare, indiferent de dimensiunea comenzii. Bucătarii pricepuți ai localului, garantează calitatea și gustul mâncării.

Indiferent că vi-o amintiți cu numele de pizzeria Don Felipe, sau cu numele de Mamma Mia, pizza gătită aici este aceeași: delicioasă!

Pizzeria este situată în Oradea, Piața Cetății, numărul 28.

Date de contact:

Site: http://mamma-mia-oradea.ro

Facebook: Pizzeria-Mamma-Mia-Don-Felipe-

Telefon: 0735 777 288

Program:

Duminică – Joi: 08:00 – 23:00

Vineri și Sâmbătă: 08:00 – 00:00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie