Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Pizzeria Mamma Mia Don Felipe

Pizzeria Mamma Mia Don Felipe

Pizzeria Mamma Mia Don Felipe este situată pe străzile centrale ale Oradei, fiind un local poziționat într-un spațiu liniștit. Pizzeria reprezintă idealul loc al întâlnirilor de orice tip, fie că vorbim de o întâlnire de afaceri sau de o întâlnire romantică, Pizzeria Mamma Mia Don Felipe vă va primi cu brațele deschise și va fi gazdă, aromându-vă ziua cu produse de calitate. Bucătari pricepuți își pun amprenta pe bunătățile ce le realizează din pură pasiune pentru clienților lor dorind să mulțumească orice gust. O pizza adevărată o serviți doar la Pizzeria Mamma Mia Don Felipe, într-o atmosferă plăcută, caldă și primitoare. Această atmosferă o puteți regăsi și pe terasa amenajată special pentru oaspeți care doresc să își savureze pizza în aer liber.

Dacă nu ai fost până acum în această pizzerie trebuie să îți faci timp să ajungi pentru a alege din variata gamă de pizza pe care Pizzeria le prepară cu dragoste.

Contact:

Adresă:  Piața Cetății numărul 28, Oradea

Programul pizzeriei:

Luni – Joi: 8:00 – 23:00

Vineri: 8:00 – 00

Sâmbătă: 10:00 – 00

Duminică: 10:00 – 23:00

Telefon: 0735 777 288

Facebook: www.facebook.com/Pizzeria-Mamma-Mia-Don-Felipe-828754693847855/

Site: mamma-mia-oradea.ro/index

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie