Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Pizzeria Lucapiero

Pizzeria Lucapiero

Pizzeria Lucapiero, situată în inima centrului orădean, oferă oaspeților săi un deliciu gastronomic. Remarcându-se prin vechiile rețete așezate cu strictețe în locuri ce găzduiesc arta frumoasei bucătări printr-un model distinct. Stil-ul de a creea pizza cu ajutorul ingredientelor premium reprezintă inspirația pe care o caută fiecare trecător al localului. Autenticitatea de la Pizzeria Lucapiero este adusă în prim-plan și de procesul de coacere al pizzei, acela al regăsiri trecutului prin tradiționalul cuptor cu lemne ce îmbie orice gust.

Oferta pizzerie Lucapiero este una impresionantă, oferind o gamă variată de pizza, încât să poată mulțumi fiecare client. Larga gamă a Pizzeriei Lucapiero este împărțită în: Pizza Magnifica, Pizza Bonisimo, Pizza Clasic, Pizza Grande, cât și avantajoasa ofertă Pizza „1+1”. Așadar, dacă ești nerăbdător în a afla gustul înrădăcinat în trecut al pizzei, cei de la Pizzeria Lucapiero te așteaptă să le fi musafir oricând indiferent de timp sau anotimp.

Contact:

Adresă: Strada Iosif Vulcan, numărul 1, Oradea

Programul pizzeriei:

Luni – Joi: 9:30 – 23:00

Vineri – Sâmbătă: 9:30 – 23:30

Duminică: 14:00 – 23:00

Telefon: 0259 414 777

Facebook: www.facebook.com/lucapiero.pizza/

Site: www.lucapiero.ro

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie