Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Pizzeria Due Fratelli
Pizzeria Due Fratelli

Pizzeria Due Fratelli este situată pe străduțele înguste ale centrului orădean. Aceasta se numără printre cele mai recomandate pizzeri din oraș, așadar dacă nu ai fost până acum la Pizzeria Due Fratelli ești așteptat cu nerăbdare. Indiferent că ești orădean sau turist trebuie să ajungi măcar o dată aici și cu siguranța vei mai dori să revi.

Experiența de 12 ani acumulată în restaurantele cu tradiție italiană își pune amprenta pe local. În anul 2012 își deschide larg porțile Pizzeria reușind prin muncă să ducă întotdeauna la un grad avansat gustul preparatelor prin calitatea ingredientelor mereu proaspete. Alese cu grijă ingredientele au consacrat dezvoltarea brand-ului Due Fratelli, astfel încât paleta lor să își lărgească apariția prin funcționarea Pizzeriei Due-Fratelli, Piadineria Due Fratelli și Pizza e Panino Due Fratelli.

 

Contact:

Adresă: Strada Roman Ciorogariu, numărul 39, Oradea – Pizzeria

Strada Republicii, numărul 13, Oradea – Piadineria

Strada Republicii, Oradea – Pizza e Panino Due Fratelli

Programul pizzeriei:

Luni – Joi: 10:00 – 23:00

Vineri: 10:00 – 00

Sâmbătă – Duminică: 12:00 – 00

Telefon: 0721 888 088

Facebook: www.facebook.com/DueFratelliOradea/

Site: http://www.due-fratelli.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie